Levering

Afhalen:
Je kan de gehuurde items ook bij ons ophalen. Dat kan in onze Showroom / Magazijn aan de Markerkant 13-10 te Almere. 
Dit kan echter alleen op afspraak omdat wij niet altijd aanwezig zijn.  Wij nemen minimaal een week voor het evenement contact met je op om een afspraak te maken voor het ophalen van de items.

Bezorgen:
Ophalen en terugbrengen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur. In het weekend  kan het in overleg. In de avonduren zijn wij niet bereikbaar voor afhalen of bezorgen. Bezorgen en/of ophalen: Wij komen de gehuurde items graag bezorgen. Neem conctact met ons op zodat wij de prijs voor het bezorgen kunnen berekenen. 

Let op: Voor bestellingen onder de € 250,00 brengen wij bij bezorgen een starttarief van €75,00 in rekening. Op de (vooraf) besproken bezorgdag laten wij jou vooraf weten hoe laat wij de gehuurde items komen afleveren, dit kan op maandag t/m vrijdag tussen 9:30 en 16:00 uur, Voor een extra bedrag van € 50,00 kunnen de items ook in het weekend worden bezorgd of opgehaald. Als de items worden opgehaald moet je er zelf voor zorgen dat de gehuurde items in orde zijn en dat het bij elkaar staat op een afgesproken plek. Het is voor onze chauffeur erg vervelend en tijdrovend  om op verschillende plaatsen naar de gehuurde items zoeken.  Als de gehuurde items niet klaar staan, is het mogelijk dat wij extra kosten achteraf in rekening moeten brengen.

Planning:

Wij nemen een week van tevoren contact met je op wanneer wij de goederen bezorgen en ophalen. Helaas kunnen we vanwege de drukte niet eerder definitieve afspraken maken. Je kan ons echter altijd vooraf een e-mail sturen voor de gewenste tijden en wij zullen ons best doen om hierin tegemoet te komen!

Leveren: Bij het afleveren van de gehuurde items laden netjes uit op de door de klant of locatie aangegeven plek waar wij met de bus bij kunnen komen.
Dit zal ook de plek zijn waar wij de materialen ook weer komen ophalen.